01/05/2017

Het Lionsconcert in het Provinciehuis te 's-Hertogenbosch is dit jaar op 23 september 2017, aanvang 15.00 uur. De philharmonie zuidnederland onder leiding van concertmeester Adelina Hassani  zal ook dit jaar weer voor ons spelen. Het programma is als volgt: 

Piazzolla: uit de Vier jaargetijden van Buenos Aires: lente, zomer

Bramhs: Sextet nr. 2 in G in de versie voor strijkorkest
Net zoals vorig jaar zal er voor de pauze weer een jong talent optreden: klarinetsolist, Tim Huijbregts die het Adagio voor Klarinet van Heinrich Joseph Baermann zal spelen.

Doelgroep en doel

Voor wie het Lionsconcert nieuw is een korte aanduiding. Onze doelgroep: mensen die door een beperking niet meer (gemakkelijk) naar een gewoon concert gaan. Bij het concert zijn gekwalificeerde krachten (Rode Kruis, arts) aanwezig, evenals bijzondere sanitaire voorzieningen. De toegang is in beginsel gratis, maar een vrijwillige bijdrage zal worden gevraagd. Aan de Lionsclubs vragen we in feite 'aanlevering' inclusief vervoer van gasten.
Het is nog niet nodig dat jullie nu al opgave doen van aantallen gasten etc., maar wel is het natuurlijk goed om die datum nu alvast te noteren en eventuele tehuizen, vrijwilligers en dergelijke ook van deze datum op de hoogte te stellen. Nadere berichten volgen over enige tijd inclusief het verzoek om opgave van aantallen gasten, rolstoelen, rollators, auto's, busjes en bussen. 
 

De commissie Lionsconcert 2017 van de Lionsclub 's-Hertogenbosch,
Jan Schellekens (voorzitter)
Jan Tjoeng    
Geert Mol   
Giles de Quincey    

Raymon van den Berg    
Eugène Kuipers